2013. május 26., vasárnap

THOMAS ÉS BARÁTAI -GŐZMOZDONY ELEMES MEGHAJTÁSSAL - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Eladó a képen látható eredeti Learning Curve márkájú Thomas és barátai fa vonat KÜLÖNLEGES, RITKA ELEMES MEGHAJTÁSÚ MOZDONYOK (ITTHON NEM KAPHATÓK) amelyek kompatibilis az összes forgalomban lévő fa sínekkel!  
Gyűjthető is mert több típusú van belőle.  
Lásd a képeket.
Majdnem minden thomas mozdonyt be tudom szerezni, kérlek érdeklődj!
Licitálj, nehogy elszalaszd!!!
 A Legolcsóbb!!!
A szállítási idő 10-20 munkanap.
Köszi hogy benéztél!
Ne feledd, ha 10 db (Learnig Curve) vonatot vásárolsz nálam akkor Thomas-t ajándékba kapod!!! Sőt további kedvezményt is adok!!!
FONTOS! A MEGHÍRDETETT VONATOK NAGY KERESLETE MIATT KÉSZLETHIÁNY KELETKEZHET, AKCIÓS ILLETVE MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY KAPHATÓ. KÉRLEK ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ!
Ebben az aukcióban lévő vonatot rendelésre tudom beszerezni, a szállítási alapdíj 500 ft, több vonat vásárlása esetén 300 ft/db., de így is olcsóbb mint bármelyik boltban. A személyes átvételnél is érvényes a szállítási díj, mivel külföldről érkezik.
A licitálás menete: Ha több vonatot szeretnél akkor nem kell külön aukciókat leütnöd, elég ha beírod a mennyiséget, így érvényesül a mennyiségi szállítási kedvezmény is. Ha külön ütöd le a vonatokat a második vonattól akkor is 300 ft ot számolok ha az 500 ft os alapdíj jelenik meg.
Az ár a következő vonatra érvényes /db
THOMAS
CHARLIE
PERCY
ROSIE
SALTY
JAMES SZENESKOCSIVAL (9800)- HA ÉRDEKEL MEGHÍRDETEM KÜLÖN AUKCIÓBAN!



Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Az aukció vége: 2013-06-14 09:35
. THOMAS ÉS BARÁTAI -GŐZMOZDONY ELEMES MEGHAJTÁSSAL - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése